Discover Ocean Reef, probeer het zelf!

We kennen het gevoel: Leuk zo’n volgelaatsmasker, maar gelijk een hele specialty? Wij zijn overtuigd, maar wellicht wil je het een keer proberen! Dan hebben wij een hele leuke instap voor je: Discover Ocean Reef. Een avond vol informatie en duiken met verschillende maskers. Gewoon om een keer te ervaren hoe het is.

NPO Radio 2, #dewildonderwater

Ruud de wild en zijn team, Cielke Sijben en Martijn Bruggeman zijn getraind in het gebruik van Ocean Reef met communicatie. Hiermee doen zij een radio uitzending van 2 uur. De uitzending wordt gedaan met het Space Extender masker en de G-Divers met onderwatercommunicatie. De uitzending van 5 juni is live te volgen op NPO Radio 2 of via de NPO2 App.

Schat, het wordt ietsje later!

Jij kunt dit nu proberen! Naast de IDM’s nemen we ook de communicatie mee die wij hebben. Wellicht zien we kans dat je even naar huis kunt bellen om te vertellen dat het zo leuk is, dat het ietsje later wordt voor je thuis bent. Heel apart om ook bereikbaar onderwater te zijn en te bellen met thuis!

Schrijf je in:

Schrijf je in via onze contactpagina voor de Discover Ocean Reef IDM. Wij hebben 1 avond in het zwembad gereserveerd als NPO special op donderdagavond in Sportcentrum de Lunet

  • donderdag 28 juni 2018

Duur en kosten

Kosten voor de Discover Ocean Reef IDM €35.
Nu als NPO special voor €25.
De duur is een avond van 19:00 tot 22:00. En extra: wanneer je besluit de PADI IDM specialty te doen, dan zijn de kosten voor de specialty €199 in plaats van €249. Schrijf je in en meld de code: dewildonderwater

Ik wil zelf zo’n Ocean Reef IDM

Nadat je het masker hebt geprobeerd, weten we uit ervaring dat je zelf wel een Ocean Reef IDM wilt hebben. Dat treft want bij Scuba Connection zijn we stock-dealer van Ocean Reef. laat je informeren in ons PADI 5* IDC Duikcentrum. Vind het masker dat jij past en bij jou past.