Europarcs resorts duiken leren PADI Open water Diver cursusDuiken bij Europarcs Resorts

Leren duiken bij Europarcs? Je kunt duiken hier proberen met een proefduik of zelfs jouw PADI duikbrevet halen. Momenteel zijn wij actief op 3 parken van Europarcs. Schrijf je in en start jouw duikavontuur vandaag nog bij Europarcs

Welke cursus kan ik doen tijdens mijn verblijf?

Op de resorts kun je de volgende duikcursussen volgen en genieten van het onderwater zijn.

Leren duiken op de volgende Resorts:

Wij geven duikles op de volgende Resorts: Resort Veluwemeer, Resort Zuiderzee en Resort Poort van Amsterdam. Je kunt je opgeven voor de proefduiken bij de receptie of ons bellen of een berichtje sturen.

Dat klinkt leuk! Wanneer kan ik duiken?

De proefduiken op de verschillende Resorts zijn op verschillende dagen!
Verblijf je op Europarcs Resort Zuiderzee, dan zijn de proefduiken elke woensdag en elke zaterdag van 08:00 tot 10:00. Hier starten de cursussen voor het halen van jouw PADI Open Water duikbrevet op aanvraag. Opgeven kan via de receptie of via stuur ons een berichtje via de site.
De proefduiken op Resort Veluwemeer zijn elke donderdag van 09:30 tot 11:30. Opgeven voor de duik? Meld je aan via de receptie of direct bij Scuba Connection. Ook hier geven wij de volledige cursus voor jouw duikbrevet en kindercursussen.
Als je verblijft op Resort Poort van Amsterdam, dan zijn de proefduiken op maandag en vrijdag op aanvraag. Op de Poort van Amsterdam kan je ook dagelijks starten met het halen van jouw PADI duikbrevet.