Onze duikwinkel voor snorkelen en duiken

In onze PADI duikwinkel hebben we niet alleen materialen voor duikers, maar ook voor snorkelen hebben we alles in huis. Ga je op vakantie naar Curaçao, Bonaire of een andere tropisch oord waar je mooi kunt snorkelen? Dan hebben wij de materialen voor je. Snorkelen is fantastisch. Je hoeft niet altijd te duiken om van de onderwaterwereld te genieten op jouw vakantieadres.

PADI Duikopleidingen

Bij Scuba Connection zijn wij een PADI 5* IDC Duikcentrum. Wat al onze kwaliteit laat zien.

Daarbij zijn onze duikopleidingen flexibel in te plannen. Dit kunnen we door een unieke logistiek van meerdere opleidingslocaties. Of je nu duiken een keer wilt proberen voor de eerste keer met een PADI Discover Scuba duik of je wilt duikinstructeur worden. Zelfs wanneer je Specialty Instructeur of de PADI IDC wilt doen: Wij hebben, in onze duikwinkel, de PADI duikcursus die bij jou past!

De juiste duikbril en snorkel

Dit is de basis van je onderwaterplezier. Een goed passende en kwaliteit duikbril (of masker) is essentieel voor jouw plezier in het water. Je kunt natuurlijk over internet bestellen, maar er is geen alternatief voor passen en meten. In onze duikwinkel hebben we een ruime sortering van verschillende merken, modellen en kleuren.

Duikmaterialen aanschaffen

Of je nu jouw duikbrevet net pas hebt, of al een gevorderde duiker bent, in onze duikwinkel vind je alles wat jij nodig hebt.

Wij hebben onze collectie duikmaterialen met zorg samengesteld. In de duikwinkel zijn wij dealer van de merken Scubapro, Tusa, Camaro en X-deep. Kom eens langs en laat je inspireren en adviseren

Ons streven is dan ook jouw niet mee te laten nemen wat wij denken dat goed voor je is. Maar juist samen de juiste materialen vinden zodat jij optimaal plezier hebt van jouw duiken.

Bereikbaarheid van onze duikwinkel

Onze duikwinkel is gevestigd in Naarden-Bussum in het Gooi op 5 minuten van de A1 Amersfoort-Amsterdam. Daarbij zijn wij bereikbaar op 15 autominuten vanuit Hilversum, Blaricum Eemnes, Laren en Almere. Vanuit Amsterdam zijn wij met 20 minuten te bereiken. Ook handig als je even je duikfles komt vullen bij ons vulstation. Kom eens gezellig langs tijdens onze openingstijden of op afspraak, buiten openingstijden.

Parkeren voor de winkel

Parkeren kan gratis voor de deur van onze duikwinkel aan de Lambertus Hortensiuslaan. Parkeertijd is 1,5 uur in de blauwe zone. Mocht je in je duikcursus zitten, houden wij de parkeertijd voor je bij. Op zondag en na 18:00 hoef je geen parkeerschijf te gebruiken.