Team Scuba Connection

Zonder een hecht team kunnen wij niet de service verlenen die wij willen verlenen. Dus hebben we gekozen voor een het team van PADI duikinstructeurs en professionals die echt goed samenwerken. Zo hebben we altijd de PADI Instructeur of instructrice die bij jou past.

Dit om jou een leuke duikervaring te geven en goed te kunnen adviseren op het gebied van duikmaterialen en duikreizen. Ontmoet onze duikinstructeurs hier:

Berdi en Olga geven ook de PADI Instructeurscursus. Want Scuba Connection heeft de status van 5* PADI IDC center. Wat betekend dat wij in Naarden de PADI IDC geven. Met een in-house Course Director is het makkelijk om de opleiding tot duikinstructeur in de vorm van een avond IDC of weekend IDC te geven. 

Het Team:

Berdi Boeve, jouw PADI Course Director

Berdi Boeve | PADI Course Director 

Een bekend gezicht? Met of zonder masker, wellicht ken je hem al wel. Berdi is al 20 jaar PADI duikinstructeur en nu ook PADI GOLD Course Director. Door zijn internationale ervaring als duikinstructeur en duikschoolhouder, helpt hij je om jouw Connection te vinden. Binnen Team Scuba Connection houdt Berdi zich bezig met de winkel en opleidingen. Voornamelijk de professionele duikopleidingen.

Heb je ooit op Curaçao gedoken, of jouw duikbrevet gehaald? Goede kans dat jij dat bij hem hebt gedaan op Pirate Bay Curaçao of Blue Bay Curaçao!


Olga Knijn PADI IDC Staff Instructor Naarden het Gooi

Olga Knijn| PADI Staff Instructeur

Een grote lach en een aanstekende vrolijkheid, dat zijn de kernwoorden. Olga is PADI IDC Staff Instructor met een ruime internationale duikervaring. Naast het geven van duikopleidingen, als PADI instructeur binnen het Team, voor de startende duiker en PADI specialties, is Olga ook een fervent onderwaterfotografe. Heb jij interesse in onderwater fotografie, of wil je je kennis en vaardigheden vergroten ? Dan helpt zij je met heel veel enthousiasme van kiekjes naar onderwaterfoto’s.Nanda Roseboom PADI Instructeur bij het team van Scuba Connection, het PADI 5* IDC Center van het Gooi, Amsterdam, Almere en omstreken.

Nanda Roseboom | PADI Duikinstructeur

Weer een goedlachse PADI instructrice in ons team. Ga je duiken met Nanda, of krijg je les, dan ben je in goede handen en is een super tijd onder- en bovenwater gegarandeerd.

Met een heel arsenaal aan PADI Specialties, kun je heel wat tijd met haar doorbrengen. Dus gelukkig houdt het niet snel op om te kunnen duiken met Nanda. Tevens geeft Nanda ook de DAN (Divers Alert Network) opleidingen.


Toine Liersen | Assistent Instructeur

Aanstormend talent in Team Scuba Connection! Want als je het over enthousiamse hebt op het gebied van duiken, dan zit je bij Toine goed!

Tijdens jouw duikcursussen zul je hem nu nog meemaken als PADI Divemaster, maar spoedig zal hij de rol van Assistent instructeur gaan vervullen. Met als uiteindelijke doel PADI duikinstructeur worden. 

Henk Vedder PADI Duikinstructeur bij Scuba Connection, de duikschool van het Gooi!

Henk Vedder | PADI Instructeur

Ondertussen is Henk een vast teamlid van Scuba Connection. Met een achtergrond in instructie op vele andere vlakken, is Henk nu actief als duikinstructeur. Elke week komt hij vanuit het “verre oosten” naar Naarden.

Enthousiasme en duikplezier staan bij Henk voorop! Een gedegen en voornamelijk leuke opleiding willen doen? Dan zit je bij Henk goed.