Onderhoud van duikmaterialen

Het onderhoud van duikmaterialen is één van die zaken die jij, als duiker, periodiek moet laten doen. Bij Scuba Connection in Naarden onderhouden wij nu alle Scubapro duikmaterialen en Ocean Reef volgelaatsmaskers.

Ook kun je in onze winkel terecht voor XDEEP. Wij hebben de meeste onderdelen voor jouw wing of sidemount set op voorraad.

Wanneer moet ik mijn duikmaterialen laten onderhouden?

Dat is een veelgestelde vraag. Doorgaans gaan we uit van één keer per jaar of 100 duiken. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe intensief je jouw materialen gebruikt en hoe je met de materialen omgaat.

Scubapro service center

Naast dat wij de duikmaterialen van Scubapro verkopen, onderhouden wij deze duikmaterialen ook. Wanneer jij bij ons jouw ademautomaat hebt laten onderhouden of hebt gekocht, krijg je automatisch een bericht van ons wanneer je ongeveer weer aan een nieuwe servicebeurt toe bent.

Wij werken met officiële onderdelen en zijn erkend service center. Olga is Scubapro en Ocean Reef service technician. En natuurlijk werken wij met je juiste gereedschappen om een goede zorg voor het onderhoud van duikmaterialen te waarborgen.

Wat kost een servicebeurt?

  • Eerste en tweede trap onderhouden: €39
  • Octopus onderhouden: €17,50
  • Complete ademautomaat: € 55
  • De prijzen voor onderhoud is exclusief de nieuwe onderdelen
  • Prijzen voor de onderdelen is gemiddeld €40

Prijsopgave voor we starten

Wanneer je voor onderhoud van duikmaterialen bij ons komt, dan sturen wij je volledige prijsopgaaf van de servicebeurt en houden we je op de hoogte wanneer we iets bijzonders tegenkomen. Zo kom je nooit voor onverwachte hoge kosten te staan.

Meer leren over duikmaterialen?

Wil je meer weten over de werking en het onderhoud van jouw duikmaterialen en kleine oplossingen aan de waterkant zelf kunnen doorvoeren? Schrijf je dan in voor de PADI Equipment Specialty.

Tijdens deze cursus leer je meer over jouw onderhoud van duikmaterialen en de werking ervan. We kijken ook naar de nieuwste ontwikkelingen in duikmaterialen. Tot slot hebben we ook een workshop om kleine problemen aan de waterkant op te lossen.