OSSIDABILE, het duiksieraad als kado voor de duiker

Met Ossidabile is er een nieuw duik sieraad in Nederland gelanceerd. Hand vervaardigd, duurzaam geproduceerd in Italië en persoonlijk. Het perfecte kado voor de duiker. Of je het nu voor jezelf of voor een ander koopt, Ossidabile sieraden worden steeds persoonlijker.

Wat is Ossidabile?

Ossidabile is Italiaans voor geoxideerd. Letterlijk is oxidatie, de transformatie van het materiaal. Voor het merk Ossidabile is het ook een metafoor met een hogere betekenis. Namelijk de transformatie van een ideaal naar een concrete actie.

Duiksieraad van Ossidabile. Geef  een freedive vin kado aan de free duikere
Free dive vin met wax katoen koord €35

For Africa collectie

Want de “Made in Italy” waarde en het produceren van de handgemaakte hangers in Italië, ondersteunen een project in Afrika. Dit door een deel van de inkomsten om te zetten in concrete hulp om de zelfredzaamheid en de toegang tot onderwijs te stimuleren via het project “For Africa”. Het is een bedrijfsmodel dat de balans zoekt tussen materiële en spirituele verrijking via duik sieraden. 

For Africa Collectie. Opbrengst gaat naar het sociaal project €25

Het perfecte kado voor de duiker

De sieraden van Ossidabile zijn ontstaan uit een passie voor de zee. Vanuit dat perspectief werden de eerste ontwerpen gemaakt en is de collectie ontstaan. Als duiker vind je zeker één van jouw favourite dieren in de collectie 2018.

Duiksieraden van Ossidabile het perfecte en persoonlijke kado voor de duiker
Whaleshark hanger met wax-katoen koord €36

Duiksieraden vervaardigd uit Brons

Alles sieraden van Ossidabile zijn vervaardigd uit brons. Alle designs zijn authentiek en in het atelier in Italië ontworpen. Van elke ontwerp wordt een mal vervaardigd uit wax en vervolgens worden deze gegoten in de eigen fabriek.

Elk denkbaar exemplaar wordt uiteindelijk met de hand afgewerkt. Ossidabile heeft dan ook geen massa productie. Zo blijft jouw duiksieraad exclusief.

Ossidabile het kado voor de duiker. Geef een persoonlijk duik sieraad cadeau
Jetfin met wax katoenkoord €35

Jouw duik sieraad wordt nog meer van jou

Elke huid is anders en daar reageert de hanger op. Naar verloop van tijd zal jouw duik sieraad dan ook meer en meer van jou worden. Door de verkleuring over tijd, krijgt het een eigen identiteit, Jouw identiteit.

Persoonlijk kado voor de duiker

Wil jij jouw kado voor nog persoonlijker maken? Dat kan! Vanaf het atelier van Ossidabile in Italië, kunnen wij jouw persoonlijke boodschap, naam of misschien wel jouw logo laten graveren.

Dat en de verwering overtijd, maakt dat je een uniek item hebt dat echt van jouw is. Jouw identiteit uitstraalt. 

Loodgordel als armband het perfecte kado voor de duiker. Duiksieraden made in Italy
De armband van Ossidable in de vorm van een loodgordel: €29

Waar zijn deze duik sieraden te krijgen?

Op dit moment hebben wij bij Scuba Connection het 5* PADI IDC center in Naarden de eerste collectie al binnen. Kom eens langs en ervaar zelf waarom wij zo enthousiast zijn over deze sieraden. 

Bovendien zijn er, naast de hangers voor om je hals, ook de armbanden in de vorm van een loodgordel met bij horende kleine loodblokken. Het perfecte kado voor de duiker want je kunt de blokjes personaliseren. Ook kun je de armband uitbreiden met meer variaties.

Loodblok bij armband van duiksieraad Ossidabile
Loodblok bij armband €11,50

Scuba Connection in Naarden-Bussum aan de A1 Hilversum Amsterdam

Je vind Scuba Connection op 5 minuten van de A1 Amsterdam Hilversum en op 10 minuten van de A6 vanuit Almere. Kom langs in onze 5* PADI IDC center om de collectie van duiksieraden zelf te beleven en het perfecte kado voor jezelf of iemand anders te vinden.

Interesse in Ossidabile? Bel ons op 035-2085812 

Dealer worden van Ossidabile

Scuba Connection is naast dealer ook agent voor de sieraden van Ossidabile. Past de stijl in filosofie in jouw winkel? Neem dan contact op met Berdi of Olga en vraag naar de mogelijkheden.