No place like home

Wat zijn onze Personal Scuba services?

Vandaag de dag, met een drukke agenda heb je niet altijd de tijd om de deur uit te gaan (of geen zin, dat kan natuurlijk ook). Dan hebben wij met de Personal Scuba Service de oplossing voor jou. Lees hieronder meer wat er voor jou allemaal mogelijk is.

PADI Duikopleidingen

Wanneer je over je eigen zwembad beschikt, kunnen wij ook bij jou thuis de PADI duikopleidingen komen geven. Wij dragen zorg voor de logistiek, materialen en de instructeur.
Duikopleidingen thuis in jouw eigen omgeving en jouw eigen tijd. De opleidingen die wij aan huis verzorgen zijn:

Als onderdeel van onze Personal Scuba Service, kunnen wij ook jouw vervolg van je opleiding verzorgen. Wil je voortzetten op je vakantieadres, dan kunnen wij jouw vervolg ter plekke organiseren, zorgen voor het nodige papierwerk en het enige wat jij moet doen is naar de duikschool ter plaatse gaan.

Duik- en snorkel-materialen

Thuis winkelen via internet is aan de orde van de dag. Ook kun je online duikmaterialen kopen, laten opsturen, passen en terugsturen. Toch vinden wij dat duikmaterialen een belangrijk onderdeel van jouw duikcomfort zijn. Dan is het fijn als je verschillende dingen kunt proberen. Hebben jullie haast of kun je niet tijdens openingstijden in de showroom langskomen? Dan komen we toch gewoon naar jou toe met onze personal scuba service. Wij komen op een tijd die jou schikt.

Personal Scuba Service

Je kunt op onze webwinkel een sortering maken van de materialen die jouw voorkeur genieten. Wij maken vervolgens een afspraak met je en komen met verschillende maten, kleuren en mogelijke alternatieven bij jou thuis langs. Op die manier kun je thuis passen en hoef je niet naar het postkantoor op en neer.
De Personal Scuba Service van Scuba Connection is beschikbaar in Gooi en Vechtstreek, Hilversum, Weesp, Amsterdam-Zuid en Almere.