Leren reanimeren in Naarden Bussum.

Reanimatie cursus doen in Naarden Bussum of omstreken? Reanimeren, dat doe niet voor jezelf maar juist voor een ander. Want weet jij al wat je moet doen? 

Bij Scuba Connection in Naarden Bussum, hebben we volledige EHBO en eerste hulp cursussen. Tevens de reanimatie cursus en gebruik van een AED.

Reanimatie cursus in Naarden-Bussum

Het leren reanimeren is niet moeilijk. Sterker nog het is veel makkelijk dan je nu zou denken. In één avond kun je dit leren, voor zowel volwassenen als voor kinderen. Aarzel niet en leer reanimeren tijdens een serieus leuke reanimatie cursus in Naarden Bussum.

Onze reanimatie cursussen geven wij volgens twee mogelijke systemen. Waarbij wij het DAN systeem gebruiken (Diver Alert Network) of het EFR systeem (Emergency First Response)

Voor welke van beide opties je ook kiest, je leert levensreddend handelen, totdat de hulpdiensten het overnemen in één avond.

Gebruik van een AED 

Ongetwijfeld heb je ergens in Naarden Bussum wel eens een AED zien hangen. Waarschijnlijk in de supermarkt of ergens in het gemeentehuis van Gooise Meren. Maar weet jij wat je ermee moet doen?

Leer het bedienen van een AED in combinatie met onze reanimatie cursus. 

Tegenwoordig zijn de AED, wat staat voor Automatic External Defibrillator, zo uitgevoerd en in gebruikersgemak vergroot, dat het leren gebruiken eenvoudig is.

Basiskennis van het gebruik van de AED wordt in Naarden bij onze PADI duikschool aangeleerd in een korte cursus. In één avond kun jij de AED leren gebruiken en dat in combinatie met leren reanimeren.

Wat kost een Reanimatie cursus?

De kosten en duur voor de cursus reanimeren bij onze duikschool in Naarden Bussum zijn:

  • Kosten van de reanimatie cursus en het gebruik AED €95 
  • Cursusduur is één dagdeel (ochtend, middag of avond)
  • Flexibele planning mogelijk
  • Ook een reanimatiecursus op locatie (thuis of kantoor bedrijf) mogelijk